onze werkwijze van gezond frieturen - Cafetaria de snackhoek

Ga naar de inhoud

onze werkwijze van gezond frieturen

Info

Verantwoord frituren.

Keuze  van ons frituurvet,

Frituren wordt in de media steeds vaker afgeschilderd als ongezond.
Met name frites en snacks in cafetaria's dragen het stempel van de 'snelle, vette hap'.
Met betrekking tot frituren komen twee belangrijke kwesties steeds negatief in de publiciteit:
1. dit zijn de ongezonde vetzuursamenstelling van vaste frituurvetten,
2. het niet tijdig verversen van frituurvet.

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat voeding en gezondheid een steeds belangrijkere rol spelen.
Ook voor klanten van cafetaria en fastfoodrestaurants

Vloeibaar frituurvet past in een verantwoorde bedrijfsvoering, het is rijk aan goede onverzadigde vetten en heeft weinig transvetzuren.
De overheid adviseert om verzadigde vetten en transvetzuren zoveel mogelijk te vervangen door onverzadigde vetten.
Daarom is vloeibaar frituurvet de beste keuze voor het frituren van frites en snacks.
Vloeibaar frituurvet bevat maximaal 2% transvetzuren en minimaal 65 % onverzadigde vetzuren.
Deze frituurvetten zijn herkenbaar aan het onderstaande beeldmerk.

                                       

Wij frituren verantwoord.

Terug naar de inhoud